Panellets

Ingredients:

  •  1 quilo i mig de farina d’ametlla crua
  •  1 quilo de sucre
  •  3 patates
  •  1 moniato gros
  •  4 rovells d’ou
  •  2 clares d’ou
  •  2 tubs d’essència de llimó
  •  una mica de coco
  • xocolata
  • cabell d’àngel
  • pinyons

Recepta:

Pelem les patates i el moniato, els fem a bocins, els bullim, ho escorrem i el xafem amb una forquilla.

Barregem la pasta amb el sucre, la farina d’ametlla, els rovells, les clares i l’essència de llimó.

Deixarem la pasta una estona a reposar.

Agafem la pasta, li donem la forma que volem i ho anem ficant amb una llauna per anar al forn. Damunt de cada panellet podem posar-hi cirera, cabell d’àngel, pinyons ...

Abans de posar-los al forn els enllustrarem amb un ou batut. Es pot fer una barreta de pasta, omplir-la de bocins de xocolata i tallar-la quan estigui freda.

També es pot barrejar la pasta amb el coco i donar-li forma rodona.