al contingut a la navegació Informació de contacte

Nou tràmit - Comunicació de crema

Per a la vostra informació, el Departament d’Agricultura, Pesca i Alimentació ha posat en marxa una nova via de tramitació telemàtica d’activitats de crema de restes vegetals per a la campanya d’enguany.

S'ha creat un nou tràmit per a ciutadans i empreses, que des d'ara, també poden tramitar autònomament les seves comunicacions de crema individuals de forma telemàtica, a través de:

http://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/8776_Autoritzacio-per-a-la-realitzacio-dactivitats-amb-risc-dincendi?category=767f53c4-a82c-11e3-a972-000c29052e2c

L'objectiu d'aquest nou tràmit és facilitar que la ciutadania no s'hagi de desplaçar per a tramitar les seves comunicacions, que a partir d'ara pot dur a terme per internet des de casa, fins i tot mitjançant el sistema d’identificació idCAT Mòbil. Amb aquesta iniciativa es pretén esponjar l’atenció presencial i millorar el servei a la ciutadania. Amb tot, les persones que ho desitgin poden seguir adreçant-se a l'Ajuntament per a presentar les seves comunicacions, com fins al moment.

Document Actions