al contingut a la navegació Informació de contacte

Formació especialitzada en Energia Solar Fotovoltaica - Setembre 2020

"Des de l'Associació Leader de Ponent, una associació que treballa pel desenvolupament rural a les comarques de l'Urgell, el Pla d'Urgell, les Garrigues i el Segrià Sud, i pel foment de les energies renovables i l'eficiència energètica; us traslladem una informació que creiem que serà interessant difondre a través dels vostres departaments per a la població.

I és en aquest sentit que a partir del proper 15 de setembre, realitzarem una formació dirigida als instal·ladors elèctrics per capacitar-los en energia solar fotovoltaica a la seu del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, a Mollerussa. Es tracta d'una formació subvencionada pel SOC, i que és gratuïta pels instal·ladors que s'hi apuntin, però cal que estiguin donats d'alta com a demandants de millora d'ocupació al SOC o demandants de treball. 

Us fem arribar tota la informació detallada sobre la capacitació, així com també els cartells en diferents formats, per tal que en pugueu fer difusió i si us cal, podeu escriure'ns un correu a energia@leaderponent.cat per sol·licitar més informació. 

CAPACITACIÓ ESPECIALITZADA - FORMACIÓ DE RECICLATGE EN ENERGIA SOLAR FOTOVOLTAICA

Del 15 de setembre al 15 d'octubre - 40 hores - els dimarts i dijous de 15:30h a 19:30h al Consell Comarcal del Pla d'Urgell

Imprescindible experiència professional prèvia i coneixements d'electricitat

Gratuïta

TEMARI

. Conèixer els equips que composen una sistema fotovoltaic
· Aspectes clau en la instal·lació
· Marc normatiu i regulació de l'autoconsum fotovoltaic
· Calcular la producció i estalvis que pot generar.


DEMANA'NS INFORMACIÓ - 973.71.13.13 (Neus) - energia@leaderponent.cat 

Cal estar inscrit com a demandant d'ocupació o millora d'ocupació. Places disponibles per a treballadors en actiu."

 

Galeria d'imatges

Document Actions